Украина
Змінити
Змінити

Машина для очищення курячих яєць Vega CH 3000 в Києві


Напівавтоматична машина для очищення яєць використовується на виробництвах з переробки продуктів харчування.
Компактна машина для очищення курячих яєць з продуктивністю 2500-3000 шт на годину. Проста та надійна машина. Гарантія 12 міс. Сервіс та післягарантійне обслуговування.

Основні технічні характеристики:

Габарити: 700 мм х 500 мм х 500 мм

Вага: 50 кг

Електроживлення: 220/380 В

Продуктивність: 2500-3000 шт. / Год

Принцип роботи.

Оператор вручну подає варені яйця в приймач, за допомогою гвинтового валу йде захоплення шкурлупи і рівномірна очищення. Далі по жолобу очищені яйця потрапляють в тару.

Тип оголошення:
Продам, продаж, продаю
Торг:
доречний

Інформація про компанію, яка розмістила оголошення:

Компания «Vega Systems» предоставляет широкий выбор оборудования, которое используется в пищевой промышленности, по низким ценам и с отличным качеством. Компания работает по таким основным направлениям: - доставка качественного оборудования по низким ценам; - монтаж/демонтаж оборудования, подготовка к работе; - обслуживание оборудования во время и после гарантийного срока использования; - доставка запасных запчастей в наиболее короткое время. Мы всегда ориентируемся на потребности клиентов и всегда готовы помочь вам принять правильное решение о использование того или иного оборудования.

Дії з оголошенням #1701655

Поділіться з друзями і знайомими

Поділіться оголошенням Машина для очищення курячих яєць Vega CH 3000 з друзями, знайомими, потенційними клієнтами, використовуйте для цього соціальні мережі, месенджери. Це додасть оголошенню популярності і ефект багаторазово підвищиться.

Збережіть або повідомте про порушення